• ca
  • es

Per a mi

Per a mi” és el preludi d’una frase més llarga, “per a mi” és una invitació a fer-se companyia en soledat, a restar en silenci, a tancar els ulls i enfocar la mirada cap a dins, a jugar… a no fer res…..”Per a mi” és un parèntesi, un espai en blanc… un pou, un mirall, un tresor… “Per a mi” és el que tu vulguis que sigui. “Per a mi” és un convit per a nodrir l’ànima.

Aquesta idea ve de lluny, arranca d’un projecte que vàrem iniciar l’Olga López i jo i que consistia en l’edició i venda d’uns quaderns d’apunts interiors titulats “Un dia a la setmana per a mi”.

Ara, anys després la idea segueix viva. Llegint ESDEVENIR HUMIL. Rituals per a després de Déu, un llibre de Suso de Toro, que recomano, ha tornat a agafar forma i força. L’autor proposa formalitzar aquest temps per estar amb nosaltres mateixos, incloure’l a l’agenda i posar-li un nom. Ell suggereix “el meu instant” o “l’instant per a mi” o “l’instant buit” que li sembla que sona més fi i a la vegada una mica fred.

Suso de Toro proposa fer-ho un cop l’any. Nosaltres et convidem a fer-ho un dia a la setmana i per això t’oferirem una activitat setmanal que busca reflectir aquest esperit, i per tant que representa una invitació, un punt de partida ben obert on “tot està per fer i tot és possible”. Ho anomenarem “Un dia a la setmana per a mi” i ho penjarem al web els dilluns.

Un cop al mes programarem una trobada per si vols compartir la teva experiència amb d’altres persones de manera presencial i aprofundir en ella conjuntament.

També anirem incloent un glossari de termes que et poden ser d’utilitat a l’hora d’acompanyar-te en aquest camí personal.

Si vols que publiquem en el web o a Instagram alguna de les teves creacions en les pots enviar a info@symbolics.cat.

Per més informació contacte amb nosaltres.