image Concurs de curts «L’ultima cabina»
  • ca
  • es

El nostre logo

La O de Symbolics és especial i significativa per nosaltres.

En primer lloc vol representar un punt d’encontre de persones, d’il·lusions i de somnis. Un punt que segons el contingut de la celebració, ritual o activitat, es podrà convertir en el punt d’un interrogant, convidant-vos a desxifrar Enigmes; en uns punts suspensius que s’hauran d’omplir a partir de l’experiència viscuda; en dos punts per poder anunciar un esdeveniment important etc, etc, etc…

Un punt de color vermell, per què el vermell és el color de la passió, de la vida i de l’amor…

És també una lletra: la lletra O. O de sorpresa. Perquè la nostra intenció és que les emocions juguin un paper protagonista.

El Logo està viu i ha anat experimentant transformacions.

Primer era una esfera, robada d’un fragment del “Jardí de les Delícies” del Bosco.

Fragment de la pintura de Jheronimus Bosch

Jugant amb ella com si es tractés d’una pilota, passant de dimensió en dimensió, l’hem vist reflectida en el punt vermell present en moltes portes de vidre per alertar de la seva presència, per fer doncs, “visible l’invisible” que és un dels objectius de les nostres celebracions.

També en el punt vermell que indica que una obra d’art ha estat venuda, com un gest de complicitat amb l’art que volem tenir present en totes les activitats.

O el bindi que es pinten les dones hindús i que representa el sisè xacra que reté l’energia i enforteix la concentració; un “tercer ull” per integrar la dimensió espiritual. O una fruita, una poma, ben vermella, símbol de coneixement i de la necessitat d’escollir…

Una dona amb un Bindi


Una poma, que és una rosa, que és una copa de vi, que és un cor….

Ara mateix aquest punt vermell s’ha barrejat amb el blanc i ha pres motius mexicans per retre homenatge a les cultures prehispàniques i a la seva saviesa.

    Related Posts
    • All
    • By Author
    • By Category