image ULTRAMAR. Exposició col·lectiva image Obres
  • ca
  • es

23

El punt de partida és el número 23


Alguns nombres es converteixen en símbols personals, deixen de ser una mera quantitat, una xifra per transformar-se en una representació de nosaltres mateixos, dels nostres somnis i vivències.

Són nombres que cobren una valor afegit, es vesteixen de connotacions que ens obliguen a contemplar-los amb uns altres ulls, amb una mirada còmplice, que, aliada amb el Misteri, ens permet entreveure’l a contrallum, tènue i subtilment.

 

El meu nombre simbòlic ha estat durant molts anys el 23. Em va cridar l’atenció per primer cop en la pel·lícula “Nadie me quiere” de Doris Dörrie, en ella anava associat a la parella ideal.

Novament, en la pel·lícula “Serendipity” va tornar a aparèixer vinculat a les relacions. I a partir de llavors, i a l’adonar-me que Sant Jordi és el 23 d’abril es va convertir definitivament en un “nombre màgic” per a mi, que m’ha anat acompanyant des de llavors.

Aquesta exposició pretén ser un recorregut a través del 23 en diversos àmbits que per a mi han estat significatius d’una o altra manera. De fet el 23 m’ha anat acompanyant mentre la preparava, donant-me ànims quan defallia, ja sigui en el torn en un establiment, pintat en un banc, en la tanca d’una obra( i a més a més amb un cor al mig) etc… un allau de sincronicitats que m’indicaven que estava en el camí, sense més precisions ni certeses, mantenint el Misteri…

Possiblement han estat projeccions, una mirada atenta que fa figura allò que encaixa… perquè l’objectiu que em mou és per damunt de tot poètic, un intent de pintar la quotidianitat de colors vius i de convidar-vos a conèixer el vostre nombre màgic i compartir-lo.

L’exposició busca la vostra complicitat però això presenta una sèrie de tallers i propostes que culminaran en una festa, la “festa de l’encontre”.

 

 

    Related Posts
    • All
    • By Author
    • By Category