image Número 7 L’Escala image Associacions
  • ca
  • es

Els dijous a La Social

LA SOCIAL és una llibreria que està situada al Poble Sec, contretament al número cinc del Carrer de les Hortes; a més a més de llibreria, és també Galeria i lloc de trobada.


Tenint en compte que sovint els llibres son comparats amb els miralls, en la mesura en que ens ofereixen la possibilitat de contemplar el nostre interior i d’observar parts de nosaltres que d’altra manera no podríem copsar, la llibreria resulta un lloc idoni per oferir una trobada amb les cartes de la loteria mexicana, utilitzant-les també com un mirall.

L’objectiu és convertir la baralla de cartes en una mena de Tarot o de I Ching, és a dir, en una eina per aprofundir en el coneixement personal. Treballarem mitjançant l’associació, a través del sentit que li doneu a les cartes, de com us identifiqueu amb elles i què us diuen, de forma espontània i sobretot des de la intuïció.

A través de les cartes podeu treballar un conflicte, un dubte, tancar situacions inconcluses…I/ o aprofitar per conèixer-vos una miqueta millor.

Soc terapeuta Gestalt i durant dos anys vaig atendre membres de la comunitat mixe de Jaltepec de Candayoc a l’Estat de Oaxaca,. Treballant amb ells, les cartes ens varen ser molts útils, aconseguint desbloquejar vivències i parlar de temes dolorosos, és per això que vull estendre aquesta manera de treballar a Barcelona.

Podem utilitzar-les de diverses formes, a vegades triant una carta o més, i matisant-la amb d’altres; deixant que l’atzar decideixi… La persona pot fer una consulta o senzillament deixar-se sorprendre per la imatge.

Em podeu trobar cada dijous de 18.30 a 20.30h a partir del dijous 22 de novembre.

Taquilla inversa

    Related Posts
    • All
    • By Author
    • By Category