• ca
  • es
  • Benvinguts, passeu, passeu...

Celebracions

Dissenyem celebracions personalitzades i nous rituals a partir d’elements simbòlics que et siguin significatius.

La vida és moviment, evolució, canvi constant. Existeixen moments en la vida que trenquen la quotidianitat, etapes de transició, canvis en majúscules que marquen un abans i un després, un salt. Existeixen benvingudes rotundes i comiats també definitius, situacions noves, inicis i finals…existeixen més de mil motius per celebrar.

Nosaltres volem acompanyar-te en aquests moments especials, ajudar-te a dissenyar un acte a la teva mida, tenint cura de cada detall per què el conjunt resulti especial, únic, emotiu i significatiu.

Alguns d’aquests esdeveniments venen determinats per la vida, el naixement, el final de la infantesa, el pas a la edat adulta, l’entrada a la vellesa, la mort; i altres responen a decisions que prenem: la unió, la  separació… Sovint l’església s’ha fet càrrec d’aquestes celebracions, nosaltres presentem una alternativa tant al ritus religiós  com a la celebració civil dissenyada a partir de símbols vius.

Volem contribuir a fer brillar de forma especial aquests esdeveniments,  et volem dissenyar la celebració a mida, i per tal d’aconseguir-ho, utilitzem elements simbòlics, grans dosis de imaginació i de creativitat.

Esdeveniments

Ritual del nom

Aquesta celebració té com a objectiu festejar el naixement. Consisteix en realitzar de forma simbòlica la presentació del nou nat a familiars i amics. No té una estructura tancada, a partir de l’elecció de determinats símbols es pot adaptar a cada demanda concreta.

Ritual d’unió

Un ritual obert, creat a partir d’ elements simbòlics que resultin significatius als protagonistes. Un esdeveniment únic per a celebrar la decisió de compartir la vida, aquí i ara, en el moment present i festejar-ho de forma singular y emotiva amb amics y familiars.

Benvingudes / Comiats

Rituals adequats per a moments de canvis importants, moments que marquen un abans y un després en la vida. Un ritual per a festejar l’inici d’una nova etapa o de manera més general d’ una vida nova: un nou treball,  una nova llar, un nou  projecte…

Trobades

Un temps i un espai per celebrar la vida de forma simbòlica. Una oportunitat per aprofundir en el món interior en companyia d’altres persones i donar sentit a les experiències viscudes de forma quotidiana i periòdica. En ACTIVITATS podreu conèixer la data de la propera TROBADA.