• ca
  • es

Activitats

Una sèrie d’oportunitats per aturar-nos i respirar, per decidir cap on volem anar i gaudir de cada passa, per ser més lliures.

Sabem per experiència que les inèrcies son difícils de frenar, que costa trencar els automatismes, sortir de la zona de confort i canviar, que els bons propòsits sovint cauen en sac foradat i que la carta als Reis d’Orient acostuma a ser molt llarga. Constatem que nosaltres som, moltes vegades, els nostres pitjors enemics i que entre dir i fer hi ha un camí molt llarg.

Front aquests aprenentatges i d’altres similars, en un temps que corre molt i a vegades se’ns escapa de les mans, oferim espais en blanc i parèntesis, una sèrie de propostes per trobar-nos amb nosaltres mateixos, per poder gaudir en soledat de la nostra companyia i també en grup, per poder-la compartir de manera creativa i nutritiva, i créixer col·lectivament.

Una sèrie d’oportunitats per aturar-nos i respirar, per decidir cap on volem anar i gaudir de cada passa, per ser més lliures.

Després de buscar durant molts anys la felicitat per tot arreu sense trobar-la, ens hem cregut el mite grec que diu que els déus la van amagar en el nostre interior i és per això que oferim algunes estratègies lúdiques, per convertir-nos, des del joc, en exploradors dels nostres mons interns, així com un conjunt de materials diversos per poder recollir les aventures que anem vivint, diaris de viatge i agendes especials.

En definitiva, presentem activitats i recursos per treballar la intel·ligència emocional i l’autoconeixement, desenvolupar la consciència i l’escolta, practicar la meditació, assumir la responsabilitat de la pròpia vida, viure el present… Tot un conjunt d’elements per poder viure més desperts i connectats que contribueixen al benestar personal i també col·lectiu, a la salut en un sentit global.

Els símbols son les matèries primeres de totes les nostres elaboracions.

Activitats

Club de lectura

Proposem un Club de lectura per compartir experiències de vida, on els llibres esdevinguin un mirall on poder-nos veure reflectits. Volem anar un pas enllà i dur la lectura de ficció a un terreny personal en companyia d’altres, vinculant literatura i psicologia.

Lloc: L’Arbre de la Vida, Carrer Joaquim Costa 62 pral 1ª.
Divendres 29 de  març 19.30- 21h. Activitat gratuita

Trobades – rituals

Un temps i un espai per celebrar la vida de forma simbòlica. Una oportunitat per aprofundir en el món interior en companyia d’altres persones i donar sentit a les experiències viscudes.

Què son els rituals per a mi?

  • Un passeig pel laberint (de la vida)

Lloc: Lugar: L’Arbre de la Vida, Carrer Joaquim Costa 62 pral. 1a
Celebrem la primavera dia dimarts 26 de març 19.30h – 21h


Lectura de cartes de la loteria mexicana

Tenint en compte que sovint els llibres son comparats amb els miralls, en la mesura en que ens ofereixen la possibilitat de contemplar el nostre interior i d’observar parts de nosaltres que d’altra manera no podríem copsar, la llibreria resulta un lloc idoni per oferir una trobada amb les cartes de la loteria mexicana, utilitzant-les també com un mirall.
L’objectiu és convertir la baralla de cartes en una mena de Tarot o de I Ching, és a dir, en una eina per aprofundir en el coneixement personal. Treballarem mitjançant l’associació, a través del sentit que li doneu a les cartes, de com us identifiqueu amb elles i què us diuen, de forma espontània i sobretot des de la intuïció.
A través de les cartes podeu treballar un conflicte, un dubte, tancar situacions inconcluses…I/ o aprofitar per conèixer-vos una miqueta millor.

Lloc: La Social llibreria, Carrer de les Hortes número 5.
Els dijous de 18.30h – 21.30h
Taquilla inversa