image Sobre els tresors amagats II image Número 5. El paraigües
  • ca
  • es

A través del mirall. Una espera diferent II

He tingut l’oportunitat de tornar a deixar el quadern d’activitats interiors pels temps d’espera,  aquest com en una bugaderia.

La invitació a participar sempre és la mateixa:

Un espai en blanc “per a tu”, per escriure, dibuixar, pintar, fer gargots…..amb la mà dreta-esquerra, amb els ulls tancats, fent la vertical… Una oportunitat per a convertir l’espera en una trobada amb tu mateix@. Una invitació a deixar descansar el mòbil i mirar-te en aquests fulls com si fossin un mirall.

Et convidem a passar a l’acció i a ser protagonista d’una d’aquestes pàgines

Quan l’he anat a recollir, m’he trobat amb el mateix que em vaig trobar a la perruqueria El Saloncito 131, que qui participa amb més ganes son els infants.

Aquí ha estat definitiu, de fet han estat els únics.

Una de les raons pot ser perquè no hi ha cap persona que pugui invitar als usuaris a participar, donant consignes, explicant-ho una mica… també pot ser perquè està en català i no l’entenen… perquè als adults no els interessa….

Les possibilitats son infinites i a més a més poden ser diferents…

Una de les meves conclusions però, tot i el risc a equivocar-me, és que hem anat perdent les ganes de jugar, l’esperit lúdic… el fer les coses  perquè si i en si, on l’objectiu és la experiència mateixa…. o ens costa deixar el mòbil…

En la pelu van participar algunes persones adultes i em va cridar l’atenció que la participació no era una trobada amb elles mateixes, si no més aviat una salutació a mi, que estic darrera, a algú anònim  en aquest cas, o algú general: “hola estic aquí he vingut tal dia soc tal, em dic tal …..”

D’aquestes reflexions en trec que estaria bé ser-hi present acompanyant, fer la proposta directament i veure què passa… també escriure en anglès i sobretot no precipitar-me i perseverar…

Tinc intenció de deixar-ne més, així que ja us anirem explicant…

També vull demanar-vos que si sabeu d’algun lloc d’espera on es puguin deixar ens ho digueu.

Gràcies!

    Related Posts
    • All
    • By Author