image NÚMERO 6. La Sirena II image Sobre els rituals
  • ca
  • es

A través del mirall. Una espera diferent

A la perruqueria El Saloncito 131 m’han permès deixar uns quaderns d’activitats per gaudir de la pròpia companyia mentre esperem, i vull aprofitar aquesta entrada per agrair-los-ho i mostrar-vos el quadern ple, així com també donar les gràcies a totes les persones que han participat.

Aquesta era la invitació:

Un espai en blanc “per a tu”, per escriure, dibuixar, pintar, fer gargots…..amb la mà dreta-esquerra, amb els ulls tancats, fent la vertical… Una oportunitat per a convertir l’espera en una trobada amb tu mateix@. Una invitació a deixar descansar el mòbil i mirar-te en aquests fulls com si fossin un mirall.

Et convidem a passar a l’acció i a ser protagonista d’una d’aquestes pàgines

 

La Peluqueria 131

Segons m’han explicat el Rubén i la Cristina, els propietaris de la pelu, les persones més desinhibides i interessades en participar eren els infants, que fins i tot a vegades havien de frenar perquè quedessin espais en blanc… 

Aquesta anècdota m’anima a continuar oferint aquest tipus de propostes lúdiques, amb la intenció de despertar la nostra part més juganera, més simbòlica, lliure i espontània, el nostre infant interior, per escoltar-la i, gaudir i aprendre d’ella i amb ella.

Com que vaig a aquesta perruqueria jo mateixa em vaig animar a participar. Segurament, les persones que em coneixeu us resultarà fàcil descobrir la meva aportació, és una caricatura de mi mateixa, no diré res més, a veure qui ho endevina.

Finament, vull invitar-vos a participar, perquè el que compta és l’experiència. Com sabeu les mateixes activitats o altres de semblants les podeu trobar a l’apartat “Per a mi”.

    Related Posts
    • All
    • By Author